top of page
  • Malerk

NY SLITESTERK PROFFMALING FRA NORDSJØ. REZISTO EASY CLEAN.

Sammen med profesjonelle malere har Nordsjö Akzo Nobel utviklet en ny, slitesterk og vaskbar veggmaling i helmatt og matt glans. Malingen går under navnet Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean, og er merket med Svanen.
Nordsjö Professional har utviklet en ny veggakryl beregnet for bruk på flater som krever en mer slitesterk overflate og matt glans. Nordsjö Rezisto Easy Clean møter den profesjonelle malerens krav til påføringsegenskaper, dekkevne og tørketid, og kommer i både glans 5 og 7. Malingen har en spesiell smussavvisende formulering som hindrer smuss, fett og væsker i å trenge inn i malingslaget. Den såkalte «Stain Resistance»-formuleringen gjør den malte flaten mer robust og lett å rengjøre, sier Nordsjö i en pressemelding.


– Vi ser riktig fine og jevne overflater i både lyse og mørke farger, uten tegn til hverken skjolder eller rullegater, sier Heli Ekman, Brand Manager Nordsjö Professional.
Sammen med maleren

Utviklingen av malingen har tatt lang tid, og har involvert medarbeidere fra Akzo Nobel-konsernet ulike steder i verden. Underveis er malingene testet og vurdert av profesjonelle malere.


Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 brukes på underlag av gipsplater, puss, betong, lettbetong og glassfiberduk og lignende. Den er spesielt tiltenkt miljøer som krever et motstandsdyktig produkt som er vaskbart og som i tillegg gir pene, matte veggflater. Malingen oppfyller kravene til Svanemerket og har brandteknisk klasse B-s1, d0. Produktene påføres med sprøyte, rull eller pensel og er overmalbar etter to timer ved normal temperatur og luftfuktighet.
31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page